Mann i dress

Flere ting å bruke respekt på

Respekt har vært et problem i spillet i lengre tid nå. Det ble for en stund siden mulig å skaffe respekt bare ved å dele en link med andre, men dette ble missbrukt og derfor slått av ganske tidlig. Det var fortsatt mulig å verve andre, men siden det var så stort fokus på delingen og ikke vervingen på siden som ble delt var det ikke stor sannsynlighet for at noen opprettet seg en bruker.

Nå er quizen fjernet fra respektsiden og siden fokuserer ene og alene på verving.

Endringen gjør et mulig å bruke respekt for å få mer exp på kriminalitet, eller for å gjøre det enklere å bryte spillere ut fra fengselet.

Respekten som var i spillet er nå borte da veldig mye respekt var i spillet som et resultat av missbruk, men de som har noen vervet vil fortsatt få belønninger når de som er vervet går opp i rank.

Belønningene du får når noen går opp i rank er og endret og gir litt mer respekt for de lavere rankene og mindre for de høyere rankene. Du får og 10 respekt med en gang du får en ny person til å opprette en bruker og verifisere den. Wikien vil bli oppdatert med de nye belønningene. Kuler og kokain er ikke lenger delt ut som belønning.


Publisert

i

av

Stikkord: