Spilling med RGB tastatur

Gratis spill: 10 gode grunner til å spille Mafiaens Hevn!

Er du på utkikk etter et gratis spill du ikke går lei av med det første? Hva med en sjanger du mest sannsynlig ikke har prøvd tidligere? Høres det bra ut? Da tror jeg du kommer til å like Mafiaens Hevn!

Mafiaens Hevn er et spill utenom det normale. Her er en liste med 10 gode grunner til hvorfor du burde prøve Mafiaens Hevn.

1. Det er mye å gjøre i spillet

I starten har du muligheten til å rane uteliggere, stjele biler eller stjele fra hus. Etter hvert som brukeren din går opp i rank vil du få tilgang til mer og mer funksjonalitet.

Kanskje du ønsker å starte et eget firma? Hva med å drive en plantasje? Eller kanskje du ønsker å tjene penger på handel med andre spillere?

2. Tusenvis av spillere i samme verden

Du har sikkert spilt spill med 10, 64 eller hele 100 spillere i ett og samme spill, men Mafiaens Hevn tar det ett skritt videre: Tusenvis av spillere kan spille sammen, samtidig.

3. Spill når du selv ønsker

Person som spiller på mobilen mens han venter

Irriterer du deg over spill som krever at du setter av den neste timen dersom du skal spille? Det gjør jeg. Dersom noe skulle dukke opp så har jeg et problem. Skal jeg ødelegge for de på laget, eller bare prøve å bli raskt ferdig?

I Mafiaens Hevn er det ikke runder. Spillet er i gang 24/7 og du kan plukke det opp eller legge det fra deg når du selv ønsker.

4. Mafiaens Hevn er både et mobilspill og PC-spill

Du kan fritt bytte mellom å spille på mobil eller PC. Selv spiller jeg som regel på PC, men dersom jeg ikke sitter foran PCen så bruker jeg mobilen.

Dette går hånd i hånd med det forrige punktet. Har du noen minutter der du ikke har noe å gjøre på? Da kan du spille litt på mobilen.

Du trenger ikke noen rask gaming-PC eller mobil for å kunne spille. Selv en treg PC vil gi en god opplevelse.

Spillet trekker også lite strøm, så du slipper å bekymre deg så mye for batteritiden.

5. Lær om investering, renter og gebyrer

Tårn av mynter

Spillet har sin egen økonomi. Du kan gjennomføre handler med andre spillere og opprette bedrifter. Invester pengene du får fra å selge biler, utføre oppdrag og rane andre slik at du får en fast inntekt.

Det er flere ting å investere pengene dine i. Oppretter du for eksempel et firma vil du få penger fast hver time. En fast inntekt hver time kommer godt med og vil over tid gjøre deg rik.

Kalkulatoren blir flittig brukt av mange spillere for å finne ut hva som lønner seg i spillet.

Siden det er så mange måter å tjene(eller tape) penger på er det viktig å spille og bruke pengene smart.

6. Mafiaens Hevn er et gratis spill

Det er mulig å kjøpe poeng for ekte penger som gir fordeler i spillet, men det er ikke nødvendig for å gjøre det bra i spillet. Poengene kan også kjøpes fra andre spillere for spillpenger.

Personer som gjør det bra har ikke problemer med å skaffe poeng fra andre spillere for spillpenger. Så ta det helt med ro, det er ikke «pay to win» selv om det er et gratis spill.

7. Du har bare ett liv

Dersom du dreper en annen brukerkonto må personen starte helt på nytt igjen. Her gjelder det å være forsiktig. Ikke gi sterke spillere en grunn til å bruke tid på å drepe brukeren din.

Det er ingen tvil om at dette både skaper frykt og en maktfølelse i spillet. Dersom du gjør det bra vil du bli fryktet av andre spillere.

8. Samarbeid er en viktig del av spillet

Fem personer som er klare til å spille sammen

Med tusenvis av spillere er det viktig å finne noen å samarbeide med dersom du ønsker å nå langt. De beste i spillet tjener ofte penger på andre spillere som de samarbeider med.

9. Du går ikke lei med det første

Med alt spillet har å by på kan det være vanskelig å sette seg inn i spillet til å begynne med. Men når du først har satt deg inn i det tror jeg du kommer til å elske det.

Mange har spilt i flere år. Det er til og med personer som startet med spillet tilbake i 2007 som fortsatt er aktive nå! Jeg tror med andre ord at Mafiaens Hevn kan underholde deg i flere år.

10. Regelmessige oppdateringer

Selv om Mafiaens Hevn er gratis så betyr ikke det at oppdateringer er fraværende. Jeg har sørget for å legge til mer innhold og funksjonalitet hele tiden siden spillet først ble startet i 2007.

Kommer du over feil vil jeg sørge for at de snarest mulig blir rettet opp i. Jeg er alltid åpen for ideer til forbedringer i spillet. Dersom du har en god ide er det bare å ta kontakt eller opprette en tråd i forslagsforumet inne på spillet.

At det er et gratis spill betyr heller ikke at brukerstøtte er fraværende. Tar du kontakt på support eller e-post vil jeg eller noen i teamet besvare spørsmålet ditt så godt som mulig – som oftest i løpet av noen timer.

Spill gratis i løpet av 20 sekunder!

Forresten, visste du at du spiller spillet gjennom nettleseren og at du kan opprette en bruker på bare 20 sekunder?

Bilde av Mafiaens Hevn som er gratis spill på norsk.


Publisert

i

av

Stikkord: