Lysende gresskar

Halloween på Mafiaens Hevn

Spill Mafiaens Hevn frem mot halloween for hjelpe Q med å finne de forsvunne gresskarene. Han lover å betale godt.

De forsvunne gresskarene

Q importerte tusenvis av gresskar til Norge, men noen stjal de før de kom frem. Det er ikke gresskarene i seg selv Q er bekymret for, men kokainet som var gjemt inni.

Etter tips fra mange andre i mafiaverden så har Q funnet personen som sto bak tyveriet. Personen som stjal gresskarene har solgt de videre til både bedrifter og privatpersoner for 75 kr stk. Han visste åpenbar ikke hva de inneholdt.

Tyven er tatt hånd om, men det var dessverre bare noen få igjen når Q fant han. Derfor håper Q nå at du kan hjelpe han med å samle de inn igjen.

Hvordan innsamlingen foregår

Siden i går har Q jobbet kontinuerlig med å finne en løsning, og nå sier han at han har klart det.

Han har fått satt opp et distribusjonsnettverk der folka hans kjører rundt og plukker opp gresskarene. Dette er ikke risikofritt for Q og han sier derfor at han betaler mer per gresskar dess flere gresskar som blir plukket opp.

Q anbefaler at du oppretter en gruppe dersom du har en bekjent som også har funnet et av gresskarene hans. På den måten kan gresskarene dere begge har funnet hentes samtidig til en bedre pris.

Innsamlingen varer i følge Q frem til slutten av halloween. For det vil sikkert se litt misstenksomt med noen som frakter på mange gresskar etter halloween.

Lykke til!


Publisert

i

av

Stikkord: