Høyere inntekt av banken og mindre endringer med familie

Det ble nettopp lagt ut noen mindre endringer. For det første gir banken nå 5 % i rente på beløp opp til 500 000 000 kr,  hele ti ganger så mye som før. Det gjør det mulig å tjene hele 25 millioner i døgnet bare på å ha penger i banken.

Familiebedriftene har endelig blitt «fikset», slik at det ikke lenger koster ett maktpoeng bare for å ta over en familiebedrift. Ett maktpoeng blir fortsatt trukket ved midnatt og familiebedriften mistes fortsatt dersom antall maktpoeng når null ved midnatt.

Forskjellen er at dersom en tidligere tok over en familiebedrift som ingen hadde kontroll over så ville ett maktpoeng sette familien som eier med null maktpoeng, men nå vil familien få ett maktpoeng i beskyttelse på bedriften dersom den angripes med ett maktpoeng når den har null i beskyttelse. En trenger med andre ord ikke å bruke alle tre maktpoengene for å beholde en bedrift etter midnatt, det holder nå med to.

Siden maktpoeng ikke lenger trekkes fra for de som ligger på de nederste plasseringene slik som før mister alle familier med null maktpoeng nå 5 % av forsvaret sitt ved midnatt(så sant familien ikke har nybegynnerbeskyttelse da).

Algoritmen som avgjør hvem som har pluss på forumet er endret slik at det fungerer med halve mengden data sammenlignet med før. Dette gjør at det er mulig å få pluss med halvparten så mange poster som før.


Publisert

i

av