Informasjon til de som ønsker å hjelpe til

Av og til får jeg en melding der noen lurer på hva de kan gjøre for å hjelpe til med spillet. Noen er bare ute etter å få en status på spillet, men mange ønsker faktisk å hjelpe til.

Dette innlegget gir en oversikt over hva du kan gjøre for å hjelpe til, om det så er snakk om å gjøre miljøet på spillet bedre eller gjøre selve spillet bedre.

Hjelp spillere med å forstå hvordan spillet fungerer

Bilde av wiki-siden til Mafiaens Hevn
Bilde av wiki-siden til Mafiaens Hevn

Nye spillere har som regel mange spørsmål om spillet. Mange av spørsmålene er det mulig å finne svar på ved hjelp av wiki-siden til Mafiaens Hevn. Wiki-siden kan du hjelpe til med å gjøre bedre slik at nye brukere enklere kan få tak i informasjonen de ønsker. Enten du vet mye om spillet eller er flink til å formidle ting ved hjelp av tekst så er det et sted du kan hjelpe til.

Husk og at det å hjelpe nye og uvitende spillere ofte kan lønne seg i det lange løp. Noen kommer seg langt i spillet etter hvert og slike spillere er det greit å ha på sin side dersom det skulle være noe.

Hjelp til med å skape et bedre miljø i spillet

Den siste tiden har mengden spam på forumet gått opp som følge av at folk ikke sier i fra til personene som holder på. Dersom du ser noen som ikke klarer å holde seg til det en tråd handler om eller svarer med helt unødvendige svar så er det greit å si i fra til personen, selv i tråden siden det er så ille som det nå er.

Et eksempel fra forumet der kvaliteten på innholdet er veldig lav.
Et eksempel fra forumet der kvaliteten på innholdet er veldig lav.

Et tegn på at en person sitt innhold på forumet er av generelt sett ganske lav kvalitet er mangel på knappen som gjør det mulig å plusse brukeren sine tråder selv om brukeren har vært ganske aktiv totalt sett på forumet (150 – 200 svar).

Har du selv over 200 svar i forumet og fortsatt ikke muligheten til å få pluss på trådene og svarene dine burde du selv tenke litt mer på om det du skriver faktisk er noe folk er interessert i å lese eller har nytte av å lese.

Et godt tips til de som ønsker å ha plussknappen på sine innlegg er å skrive engasjerende og samtidig opprettholde en OK kvalitet på det som blir skrevet.

Frem i tid vil det komme noen endringer for å redusere mengden spam på forumet, men inntil da er det beste folk kan gjøre å si i fra til de som holder på.

Hjelp til med å planlegge og forbedre funksjonalitet

Et bilde av forslagssiden til Mafiaens Hevn.
Et bilde av forslagssiden til Mafiaens Hevn.

Mange liker å være med på å påvirke hva som skal skje med spillet og en av de beste måtene å gjøre det på er å aktivt delta på forslagssiden til spillet. Der kan du hjelpe til med å skille de god eplene fra de dårlige. Si i fra hva det er du mener som kan gjøre forslaget bedre(eller bra) eller forklar hvorfor du mener forslaget er dumt eller unødvendig. Du kan og komme med dine egne forslag til funksjonalitet.

Bli en moderator i spillet

Personer som aktivt holder på med det over er personer som hjelper spillet og som har størst sannsynlighet for å få en stilling for å moderere ting i spillet. Ønsker du å sende en søknad kan du finne mer informasjon her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.