Julenissen som har gamblet litt

Julen på Mafiaens Hevn

Julen nærmer seg og for mange har det blitt litt tradisjon i det å delta i julekalenderen vi har på Mafiaens Hevn. I år er ikke noe unntak og kalenderen er nå på plass!

Dette året valgte vi å prøve noe nytt med julekalenderen slik at du ikke vet hva du får før du åpner kalenderen. Tidligere har innholdet vært det samme for alle hver dag, noe som resulterte at mange fikk vite innholdet før de selv fikk åpnet gaven i kalenderen. Men ta det helt med ro, innholdet totalt sett i kalenderen er ikke tilfeldig. Ut fra det jeg har hørt hadde alvene bare glemt å nummerere gavene, slik at du nå får de i en tilfeldig rekkefølge.

Årets julekalender inneholder nok noe for enhver smak, så pass på at du ikke går glipp av en gave i kalenderen.

Hjelp nissen

Nissen har et problem. Et problem med gambling for å være mer spesifikk. Nissen hadde en plan om å doble gavebudsjettet ved å gamble, slik at han kunne dele ut de fineste gavene noensinne. Den korte historien er at det ikke gikk helt etter planen og årets gavebudsjett har nå gått opp i røyk.

Du har fra 1. til 24. desember muligheten til å hjelpe nissen med å skaffe gaver. Hver gang du utfører kriminalitet hjelper du nissen med gaver, så her er det bare å stå på – kanskje du får noe igjen for det?

Ønsker dere alle en fantastisk desember måned! 🙂

Med vennlig hilsen,
Alex

PS: Det kan være en god ide å ikke si noe til nissen om hvor du får tak i disse julegavene du hjelper han med.