Justeringer og retting av feil

Det har vært noen justeringer i spillet ang. penger og noen feil har blitt fikset.

Pengeranken har alltid vært der av en grunn: For å gjøre det enkelt å vite hvor mye penger en bruker har tilgjengelig. For en stund tilbake ble det mulig å selge kundene en har i tobakkfirma for innkjøpspris, noe som har ført til at mange reduserer antall kunder når de ikke er aktive eller trenger penger. Derfor inkluderer nå pengeranken verdien til kundene en spiller har i tobakkfirma.

Poenget med dette er å gjøre det enklere for alle å se hvor det blir av pengene i spillet, samt gjøre det langt enklere(/mulig) å vurdere om et drap er lønnsomt eller ikke. Skal en gruppe fjerne pengene til en annen gruppe er det en stor fordel om det faktisk er mulig å vite ca. hvor mye penger en person sitter med.

En annen ting som er endret er familiebedriften som reduserer antall kriminalitet som er nødvendig for å få penger for kundene en har i tobakkfirmaet. En stund tilbake ble tobakkfirmaet langt bedre og antall brukere gikk fra tilnærmet ingen til alle som ønsker å skaffe mye penger, uten at familiebedriften ble gjort noe med. Familiebedriften reduserer nå antall nødvendige kriminalitet til 80 % av den normale verden, i stedet for 50 % slik som før.

Offshorekontoer gjennomgikk og noen endringer en stund tilbake. Kort sagt ble det langt billigere å oppbevare penger der. Nå er prisen per døgn satt opp til 0,5% av det som står på kontoen, fra tidligere 0,3 %.

Hovedpoenget bak endringen er at penger skal oppbevares på et sårbart sted til normalt, slik at det er mulig å ta fra en bruker alt av verdier ved drap.Nå som kostnaden har vært så lav har offshore blitt brukt til sparing, hovedsaklig av de som sitter med mest forsvar i spillet. Selv 0,5 % er en ganske lav kostnad, men det er en del høyere enn det det var.

Feilen som gjorde at penger gikk tapt ved ran av andre spillere selv om en hadde økonomi level 2 dersom en brukte poeng for å velge et tilfeldig offer er nå fikset. Feilen som hindret kjøp av biler og ting dersom det ikke var en plass til overs etter kjøpet er og fikset.

Nedgangen på fight club er satt opp til 8% (tidligere 2%) for å gjøre det enklere å komme seg opp, samtidig som de inaktive faller raskere ned. Det vil fortsatt være de mest aktive som er på topp, den eneste forskjellen er at ting blir endret raskere.

En link for påfylling av treningssenteret dersom det er tomt blir nå vist på fight club, samtidig som et varsel blir sendt til eieren. Problemet med at eiere setter opp prisen i det en skal til å trene, slik at en må betale langt mer enn den en er villig til er nå fikset. Settes prisen opp i tiden mellom du ser prisen og trener så avbrytes treningen og du mottar et varsel om at prisen er endret.

Rammen og skyggen rundt avatar på profiler og familieprofiler er nå fjernet.

Når en får første svar fra support viser nå meldingen tiden supportmeldingen ble sendt inn, i stedet for samme tid som når svaret kom.

Feilen som gjorde at våpen og beskyttelse kunne kjøpes uavhengig om en hadde plass eller ikke er og fikset.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *