Dagens Oppdrag

Fra Mafiaens Hevn
Hopp til: navigasjon, søk

Dagens oppdrag er en form for oppdrag du kan starte hver dag, der du vil få belønning i form av enten penger, forsvar, eller erfaringspoeng om du klarer oppdraget. Oppdragene går ut på å gjøre ulike handlinger som kriminalitet, biltyveri, stjel fra hus, ran spiller, treninger på Fight club, eller utbrytninger i fengsel. Både type belønning og hvilken handling du må gjøre i oppdraget er tilfeldig.

Det koster 500 000 å starte et nytt oppdrag. Det er mulig å gi opp et oppdrag etter at det er påbegynt, men det er kun mulig å starte ett oppdrag hver dag.

Du kan velge mellom å starte et lite, et normalt, eller et stort oppdrag. Større oppdrag gir større belønning, men tar også lenger tid å gjennomføre. Fristen for å fullføre oppdragene er 24 timer uansett størrelse. Belønningen for å fullføre oppdraget blir mindre jo lenger tid du bruker, så det anbefales å fullføre oppdraget raskt. Typisk vil et lite oppdrag ta fra 1 time og 30 minutter, et normalt oppdrag 3 timer og et stort oppdrag 6 timer å fullføre, så det kan være lurt å vurdere hvor lenge du skal spille før du starter et oppdrag.

Belønninger

Tabellen under viser belønningene oppdraget starter på. Husk at belønningene blir lavere jo lenger tid du bruker på å fullføre oppdraget.

Belønninger
Størrelse på oppdrag Forsvar Erfaringspoeng
Lite oppdrag 33 000 stk 1 350 exp
Normalt oppdrag 66 000 stk 2 700 exp
Stort oppdrag 99 000 stk 4 050 exp

Krav til antall handlinger

Tabellen under viser hvor mange handlinger som må utføres på de ulike størrelsene av oppdrag. Bare handlinger som lykkes hjelper deg på veien mot å fullføre oppdraget.

Krav til handlinger
Handling Lite oppdrag Normalt oppdrag Stort oppdrag
Kriminalitet 54 stk 108 stk 216 stk
Biltyveri 21 stk 42 stk 85 stk
Stjel fra hus 18 stk 36 stk 72 stk
Ran av spillere 19 stk 38 stk 75 stk
Treningsøkter 35 stk 70 stk 140 stk