Detektiver

Fra Mafiaens Hevn
Hopp til: navigasjon, søk

Detektiv er en funksjon som kan brukes til en del nyttige funksjoner som vil hjelpe deg å overleve og / eller drepe brukere. Prisen for å oppgradere detektiven vil være veldig lav til å begynne med men vil øke for hver gang du oppgraderer den.

Detektiven kan bare gjøre 'x' antall oppgaver samtidig. Hver 20. gang den oppgraderes vil den ha mulighet til å gjøre en oppgave til samtidig.

Sporing

Funksjoner innen sporing:

Funksjon Level
Finn plassering, mengden forsvar og penger en annen bruker har. Level 10 Sporing
Oppdager personer som stjeler biler Level 15 Sporing
Oppdager personer som stjeler bedriftshemmeligheter fra firma Level 20 Sporing
Kan finne personer som står bak et spor Level 30 Sporing
Kan finne informasjon om familier Level 35 Sporing

Når man oppgraderer detektiven innen sporing vil det ta mindre tid å søke etter andre spilleres plassering og forsvar, samt andre spilleres spor.

Formelen for hvor lang tid det vil ta for å finne informasjon om forsvaret og plasseringen til en spiller er 90 - 100 % av Stealth / Sporing * 10800, der stealth hører til offeret og sporing til den som søker.

Stealth

Funksjoner innen stealth:

Funksjon Level
Kan fjerne navnet ditt når du raner andre Level 10 Stealth
Kan fjerne navnet ditt når du stjeler biler fra andre Level 15 Stealth
Kan fjerne navnet ditt når du stjeler bedriftshemmeligheter fra firma Level 20 Stealth

Når navnet ditt blir skjult på grunn av detektiven din vil du fortsatt legge igjen et spor, som andre spillere kan søke opp med sin egen detektiv. Høyere level på Stealth vil gjøre at det tar lengre tid før sporet blir funnet. I tillegg vil andre personer bruke lengre tid på å søke opp sporene dine, plasseringen din og forsvaret ditt.