E-Pay

Fra Mafiaens Hevn
Hopp til: navigasjon, søk

E-Pay kan du handle med andre spillere, fabrikker eller Q. På E-pay kan du kjøpe og selge ting, biler, kuler, respekt og poeng. Dette er en god plass å tjene raske penger eller finne ting du trenger til oppdrag. Du kan bruke forum til å finne folk som selger ting eller trenger ting. Det er i tillegg en salgsavgift på 10% ved hvert salg.

Kjøpe på E-pay

For å kjøpe noe på E-pay klikker du på E-pay i sidebaren til venstre. Nå må du velge hva du vil kjøpe. Når du har klikket inn på en av kategoriene, kan du kjøpe eller gi bud. Noen selgere ønsker ikke å selge uten å ha en budrunde, og da kan det hende du må vente en stund for å få tingen. På alle budrunder, er det en sum du kan betale for å få tingen med en gang. Det lønner seg veldig ofte å vente.

Du kan også kjøpe forsvar og våpen på E-Pay. Du kommer fram til disse sidene ved å trykke på Våpen eller Beskyttelse på teksten under kulefabrikk.

Selge på E-pay

Hvis du vil selge noe på E-pay går du inn på samme måte som om du ville kjøpe noe. Når du er kommet inn der går du helt nederst på siden. Her kan du velge hva du vil selge, hvor mange du vil selge og hvor mye du vil ha for tingen. Du kan også velge å selge en ting til bare en person. Selge på E-pay er en smart måte og tjene penger på.