Eiendeler

Fra Mafiaens Hevn
Hopp til: navigasjon, søk

Det finnes ni typer eiendeler som det er mulig å eie, en av hver type i hver av de fem byene. De forskjellige typene er: Blackjack, veddeløpsbane, flyplass, havn, kast mynt, terninger, kulefabrikk, treningssenter, og fengsel.

Du kan ikke eie mer enn to eiendeler dersom vi ser bort fra havnen som har et eget system for eierskap. Du kan med andre ord på det meste eie to eiendeler som ikke er en havn + en eller flere havner.

Inaktivitet

Dersom du eier en eiendel og er inaktiv vil eiendelen automatisk bli lagt ut for salg på E-pay. Personen med det høyeste budet vinner eiendelen og pengene fra salget ender opp i din bank. For at dette skal skje må det være over 96 timer siden du sist var innom spillet.

Merk at dette ikke gjelder havner.

Kast Mynt

Kast mynt er et spill der du velger hva du tror resultatet blir og deretter velger hvor mye du ønsker å satse. Det meste du kan satse er det maksbet er satt til. Vinner du får du tilbake innsatsen din x 2. Sannsynligheten for å vinne er 49 %. Eieren av kast mynt vil motta 20 % av overskuddet.

Treningssenter

Når du trener opp fight club-styrken din, så vil det være en stor fordel å bruke et treningssenter da du her får dobbel effekt av treningen. På treningssenteret koster det en angitt sum å trene, og det er eieren av det aktuelle treningssenteret som til enhver tid bestemmer prisen. Det er heller ikke alltid treningssenteret har nok kapasitet til at man kan trene der, og da må man vente til eieren fyller på med treningsutstyr. Det er et treningsenter i hver by, og prisene kan derfor variere.

Kulefabrikk

Kulefabrikker selger kuler til en pris som bestemmes av fortjenesten til eieren og innkjøpsprisen på kulene. Eiere av familier kan og kjøpe kuler uten å gå gjennom en fabrikk, men prisen per kule vil da være høyere enn det som er tilfeller for eiere av kulefabrikker. Det kommer 30-60 kuler tilgjengelig for kjøp hver time, pluss 100-200 kuler ved midnatt.

Fortjenesten havner på en egen konto i kulefabrikken, noe som gjør pengene usynlig for alle andre.

Veddeløpsbane

På veddeløpsbanen foregår det løp med hester som du kan satse penger på. Dersom du velger rett hest får du tilbake det du satset x 4. Eieren av veddeløpsbanen vil motta 20 % av overskuddet.

Terninger

På terninger kan du satse penger, hvor det er om å få den høyeste summen delt på seks terninger. Sjansen for å vinne på terninger er ca. 50%. Det minste du kan satse er 100 kr. Det er ingen maksbet på terninger. Vinner du på terninger får du 98% av det du satset. 2% av pengene går til eieren av terning, i byen spillet ble startet.

Flyplass

Her kan du fly til andre byer, og du må vente 25 min mellom hver gang du flyr. Du kan tilbakestille flytiden for 3 poeng. Du kan også ta privatfly, og da er ventetiden kun 5 min. Men vær obs på at prisen på privatfly kan være ganske høy.

Eieren av flyplassen det blir flydd fra vil motta 80 % av pengene som blir brukt.

Fengsel

I fengselet havner alle som blir tatt for kriminelle handlinger. Man kan også havne i fengsel om man prøver å bryte ut en annen spiller som sitter inne. De som sitter i fengsel har muligheten til å kjøpe seg ut for en pris eierne av fengselet bestemmer. Det finnes et fengsel i alle de 5 byene, og prisene på fengslene vil da kunne variere. Man kan også kjøpe seg ut for poeng, og da er prisen 1 poeng uansett.

Blackjack

Blackjack er et kortspill der det er om å gjøre å komme så nært 21 som mulig, uten å komme over 21. Dealeren trekker på soft 17. I blackjack, kan du få "blackjack" som er å få en ess og ett annet bildekort som de to kortene du starter med. Blackjack betaler hele 3:2. Eieren av blackjack vil motta 20 % av overskuddet. For mer informasjon om blackjack se wikipediasiden om blackjack

Havnen

Havnen er en eiendel som gir eieren forsendelser tre ganger i døgnet. Det koster 10 % av maktpoengene + 20 maktpoeng å sitte på havnen i døgnet. Kl 10, 16 og 22 blir en forsendelse levert til eieren.