Organisert kriminalitet

Fra Mafiaens Hevn
Hopp til: navigasjon, søk

Organisert Kriminalitet er en funksjon hvor du kan gå sammen med flere spillere for å stjele penger / inntekter fra firmaet til andre spillere. Du kan gå sammen med opptil 9 spillere. Flere deltakere øker andel og sjanse for å lykkes.

Organisert Kriminalitet kan utføres hver 2. time og gir 75 exp. Rankbooster vil ikke påvirke exp-belønningen ved utførelse av Organisert Kriminalitet. Man må være minst 2 spillere for å stjele fra firma, og minst 3 spillere for å stjele bedriftshemmeligheter. Man må i tillegg ha et våpen og minst én kule. Lederen kan bestemme om belønningen skal bli delt mellom de inviterte, eller om belønningen kun skal gå til lederen.

Du kan ikke stjele bedriftshemmeligheter fra en person som har en avtale med et vaktselskap.

For 25 poeng kan man nullstille ventetiden til organisert kriminalitet.

Stjel fra firma

Å stjele fra firma vil si at du stjeler penger som ikke er tatt ut av firmaet til offeret ditt innen 30 minutter. Du kan velge å stjele fra opptil 10 spillere av gangen. Andelen av pengene du stjeler kommer an på rank, våpen og mengden kuler deltakerne bruker.

Du må være minst ranken Hitman for å starte "Stjel fra firma", og minst ranken Langer for å delta.

Det er mulig å starte og klargjøre en Organisert kriminalitet av denne typen når som helst, men det er kun mulig å utføre operasjonen den siste halvtimen av hver time.

Stjel bedriftshemmeligheter

Å stjele bedriftshemmeligheter er nesten det samme som å stjele fra firma, men istedenfor at du får pengene som ikke er tatt ut av firmaet til spilleren du stjeler fra, så får du en andel av inntekten de får hver time som bonus på ditt eget firma. Hvor mye du stjeler fra firmaet kommer an på deltakernes rank, våpen og mengden kuler. I tillegg påvirkes andelen av hvilke firmaer deltakerne selv har. En person uten noe som helst firma vil ikke være til hjelp når du skal stjele bedriftshemmeligheter.

Bonusen du får fra andre sitt firma går vekk etter en uke, så man må være konstant stjele bedriftshemmeligheter for å opprettholde bonusinntekten. Offer for denne typen Organisert Kriminalitet vil miste en andel av sin firmainntekt tilsvarende det du som utfører stjeler, men vil få den tilbake etter en uke.

Du må være minst ranken Gudfar for å starte "Stjel bedriftshemmeligheter", og minst ranken Gangster for å delta.

Denne typen Organisert Kriminalitet kan utføres når som helst.