Dame med fingeren foran munnen

Er du lettlurt? Dette vil de ikke at du skal vite

Som administrator på spillet så kommer jeg over en del spillere som har blitt grundig lurt av andre spillere. Bløffer er en del av spillet og folk må få lov til å bløffe, så jeg vil ikke avsløre om noen snakker sant eller ikke. Men jeg kan komme med noe generell informasjon.

Bare ved å se på svarene på spørreundersøkelsen som ble lagt ut for et par dager siden blir det veldig klart at mange lett lar seg lure på spillet.

Så hva er det folk blir lurt til å tro?

Basert på årets og tidligere års undersøkelser er det mange som mener det er et problem at noen sitter på ekstreme mengder kuler, poeng eller penger på offshore.

Eksempel: Det er umulig å gjøre noe i spillet fordi de har mye kuler og kommer bare til å skyte.

Realiteten: Det er ikke ofte at noen sitter på så store menger kuler som de påstår. I de tilfellene folk faktisk har et lager med kuler så er det som oftest mye mindre enn påstått. Det er helt normalt at noen som påstår å ha 100 000 kuler bare har 10 000 eller 0 kuler.

Hvorfor: Det er ingen tvil om at å bløffe på denne måten kan være en veldig effektiv metode for å bli fryktet av andre.

Jeg må si at jeg smiler litt når noen kommer med en kommentar som «Yes, der forsvant kulelageret, endelig er det trygt å gjøre noe!«, når personen aldri hadde et kulelager. Det er godt gjort å lure noen så godt.

Vær skeptisk til det spillere sier

Tenk over om en spiller har noe å tjene på å lyve om hvor store verdier personen sitter med. Virker det for ekstremt så er det mest sannsynlig det.

Slik spillet har vært de siste 5 månedene så kan en legge ting, poeng, kuler eller penger ut på E-Pay anonymt. Dersom noen sitter på ekstreme verdier og ønsker å bli fryktet så kan de legge det ut på E-Pay som bevis uten noen stor risiko. Men det skjer som oftest ikke, fordi personen bløffer.

Hvilke andre bløffer tror du mange spillere går rett på?


Publisert

i

,

av

Stikkord: