Havnen er nå en eiendel!

Noen av dere husker kanskje at det var snakk om å finne et annet system for hvordan eiendeler kan eies. Alternativet var å teste det live på eiendeler folk har jobbet hardt for, eller lage en ny eiendel som testingen kan kjøres på. Den nye eiendelen som skal brukes til testing er havnen!

Så hva går det nye systemet for eiendeler ut på? Vel, først og fremst baserer det seg på aktivitet, slik at en ikke blir sittende med en eiendel så lenge brukeren lever. Har du litt erfaring med spillet vet du kanskje at familier kan skaffe seg maktpoeng ved å ranke – det kan og brukere nå gjøre. I stedet for ett maktpoeng per 10 000 exp slik det er i familier så er det ett maktpoeng per 1 000 exp. Maktpoengene kan brukes på å ta over eiendeler.

Å sitte med kontroll over havnen koster 20 maktpoeng/døgnet. Dersom antall maktpoeng når null droppes eiendelen.

Det er mulig å legge inn maktpoeng på en eiendel uten å eie den. Når du gjør det blir du den som får mulighet til å ta over når havnen når 0 maktpoeng i beskyttelse. Dersom du er den som har mest maktpoeng på eiendelen og mengden maktpoeng du har er høyere enn den som har nest mest pluss mengden som er satt til å beskytte eiendelen kan du angripe eiendelen og ta over den umiddelbart.

Så hva gjør havnen?

Den som eier havnen har muligheten til å få tak i forsendelser tre ganger i døgnet. Disse forsendelsene kan åpnes for å få tak i ting.

Andre endringer

En annen endring mange vil legge merke til er at dagens oppdrag er endret litt.

Veldig få syntes pengebelønningen var verdt strevet, så denne er nå fjernet. Det vil si at det enten er exp eller forsvar som er belønningen i dagens oppdrag. Utbrytninger er og fjernet som et krav da det var veldig få som gjennomførte det, noe som er spesielt godt forståelig med tanke på de som spiller på mobil. Antall exp en får i belønning er satt ned med 10 %, og mengden forsvar er satt opp med 10 %. Den siste tingen som er endret med dagens oppdrag er at kravet for antall personer som må ranes er satt litt ned.

Det har og vært en rekke småendringer, blant annet:

  • Fargen for varsler på mobil er endret fra blå til oransje for å gjøre den mer synlig for de som slet med å se det.
  • Det er nå mulig å hoppe rett til siden for beskyttelse ved å klikke på forsvar. (færre klikk, yay!)
  • Varsler blir nå sendt ut når noen byr over deg på E-pay, så nå er det faktisk mulig å delta i en budrunde uten å måtte følge med hele tiden.
  • En rekke feil er fikset.