Åpning av boks

Høyere maksbet og endringer på organisert krim

En oppdatering er nå ute som gjør noen endringer på organisert krim og øker maksbet på gambling. Det er og lagt til noen andre morsomme ting i spillet som folk garantert kommer til å legge merke til.

Endringer knyttet til gambling

Utbetalingen ved blackjack er endret til 3:2 i stedet for 2:1 da 2:1 gir spilleren fordelen dersom det spilles optimalt. Blackjack tjente fortsatt penger, men dersom en spile optimalt over lengre tid kunne en tjene veldig store summer med tilnærmet null risiko, så dette er nå endret.

Jeg vet det er mange som har hatt lyst på muligheten til å satse mer penger på gambling på en gang, så den høyeste mulige innsatsen er nå satt opp på alle eiendeler og nummerspillet.

Endringer på organisert krim

For noen dager siden ble det vesentlig enklere å skaffe penger ved å tjene penger fra andre sine firma. Tidligere var det nesten helt umulig å faktisk gå i pluss som følge av at kuleprisen er mange ganger høyere nå enn det den var for noen år siden når det var mindre penger i spillet. Antall i bunn og grunn dreier dette seg om at en ikke trenger mange kuler for å gjøre det bra og klare å stikke av med en del penger.

Stjeling av inntekt fra firma er trygt for alle som deltar da det ikke kan spores.

Det er og satt en sperre på tyveri av bedriftshemmeligheter slik at bedriftshemmeligheter bare kan stjeles fra brukere som har vært aktive den siste uken. Slik det er nettopp var så var det enkeltpersoner med over 230 millioner i inntekt i timen, noe de hadde klart å opparbeide seg ved å bruke poeng og en god liste over inaktive spillere de hadde opparbeidet seg i flere år.

Med tanke på hvor ekstremt mye penger det er snakk om og at det vil være tilnærmet umulig for nye brukere å gjøre noe tilsvarende så blir sperren som gjør at en bare kan stjele bedriftshemmeligheter fra brukere som har vært på den siste uken satt inn, slik at de som vet om gamble brukere med firma ikke har en ekstremt stor fordel for evig og alltid.

En feil på firma som gjorde det mulig å tjene N*2-2 der N er inntekten på ett firma er og fikset ved at bonus ikke lenger kan stjeles videre til neste person. Brukeren Palme mottar en belønning på hele 25 000 000 000 kr for tips om denne feilen.

Det er og mulig å kjøpe kuler direkte fra organisert kriminalitet siden, slik at en slipper å gå til e-pay. Det samme kommer for våpen.

Andre endringer

Det er og noen andre endringer ute. Nøyaktig hva som er nytt tror jeg dere finner ut av i løpet av et døgn selv, så det er bare å se om dere legger merke til noe nytt og følge med på forumet.


Publisert

i

av