Planlagte endringer som angår familie, forsvar og tobakkfirma

En rekke endringer er planlagt for å balansere spillet. Flere endringer har blitt gjort tidligere som har ført til at spillet har kommer litt ut av balanse. Her er enoversikt over det som er planlagt.

Tobakkfirma

Endringen på tobakkfirma for en stund siden gjorde tobakkfirma langt mer lønnsomt ved at det var mulig å få betalt ut fra hvor aktiv en er, samtidig som at det skal langt mer til for å miste kunder. Som følge av det kommer det veldig mye penger av tobakkfirma sammenlignet med før, og derfor settes inntekten per kunde litt ned. Hvor lang tid en kan være inaktiv uten å miste kunder settes og ned.

Endringer angående familie

Familier fungerer ikke spesielt bra slik de er i dag. Det beste for familier sin del er om det er noe som får familiene til å virkelig ønske å gå inn for en krig. Slik det er nå er det flere stabile familier som jobber sammen, selv om alle burde være i mot hverandre. Flere ting har blitt lagt til opp gjennom tiden for å oppfordre til å krige mot andre familier, men det har ikke skapt spesielt mange kriger, derfor vil level fjernes.

Antall maktpoeng som deles ut ved midnatt vil bli satt til 3, 2 og 1, samtidig som antall maktpoeng som fjernes vil settes til 0 stk. Maks antall maktpoeng som det er mulig å ha vil bli satt til 3 stk.

Familiebedriften for forbedret forsvar vil bli litt svakere ved at effekten settes til 15 eller 20 % forbedret forsvar i stedet for 25 %.

Prisen på forsvar settes opp

Som følge av at det har vært en del penger i spillet i det siste er det flere som har fått ganske høyt forsvar. Prisen på forsvar vil bli satt opp til 2 000 kr over 25 mill, 3 000 kr over 50 mill og 5 000 kr over 100 mill. Pengene brukt på forsvar over 25 mill deles ut til de som ønsker det på denne siden. Det er snakk om ca. 25 brukere som vil bli påvirket av denne endringen i nevneverdig grad.


Publisert

i

av

Stikkord: