Påskeegg

Slutt på inaktive eiere av eiendeler

En oppdatering er nå ute som markerer slutten på inaktive eieren av eiendeler.

Det er for øyeblikket eiendeler som har stått med samme eier i snart 10 måneder uten at eieren har vært så mye som innom spillet. Grunnen til at det er slik at at dersom noen slutter med spillet når de sitter med en eiendel er det lite andre får gjort dersom kostnaden ved å drepe eieren er høyere enn det en tjener på å ha eiendelen.

Som følge av dette blir nå eiendelene til inaktive spillere lagt ut for salg på E-pay. Vinneren av budrunden får eiendelen og den tidligere eieren får pengene for eiendelen.

Vi hadde en undersøkelse for å høre hva folk mener er en passelig menge tid før eiendelen blir lagt ut for salg og vi endte opp med 4 dager(96 timer) der brukeren ikke har vært innom spiller. Det eneste som er nødvendig for å tilbakestille timeren er å laste en side på spillet, så en trenger fortsatt ikke være aktiv på spillet for å eie en eiendel.

Sjekken for om timeren har gått ut utføres en gang i døgnet(om natten) og det er derfor mulig at det tar opp til 120 timer før eiendelen blir lagt ut for salg avhengig av når på døgnet eieren sist var aktiv.

Andre endringer

Påskebannere

Det er og noen andre endringer som er ute nå, her er en oppsummering:

  • Fikset feil som gjorde at linker ikke fungerte på familieprofiler.
  • Det er nå mulig å angi hvor mange tredemøller en ønsker å bruke. (for de med #luksusproblemer)
  • Ting på E-Pay er nå sortert etter pris per enhet for å gjøre det enklere å finne det beste tilbudet.
  • Fikset feil som gjorde gambling tilgjengelig når en var i fengsel.
  • Dersom en familie har veldig få exp på en dag og mister maktpoeng som følge av dette så får familielederen nå et varsel om dette.
  • Nye påske-bannere er nå ute!
  • Banner-siden viser nå en oversikt over alle bannere du har kjøpt tidligere slik at du enkelt kan se de uten å måtte prøve de.

Publisert

i

av

Stikkord: