Fitness

Tilbakestilling av detektiver, endringer på FC og statistikk

Ratingsystemet på Fight Club har bare blitt dårligere og dårligere etter hvert som tiden har gått. Det har nå faktisk blitt så ille at en nylaget bruker kan med en gang vinne seg direkte opp til gull. Grunnen til at det har blitt slik er at algoritmen ikke tar i betraktning at sannsynligheten for å vinne går ned over tid om en ikke trenger. For å midlertidig kompensere for dette frem til en annen og bedre fiks er på plass så vil ratingen bli dratt mot den opprinnelige ratingen på 400 ved midnatt.

Det har nå blitt mulig å tilbakestille detektiver slik at levelene en alt har kjøpt kan plasseres på nytt. (Forslag fra SchoolboyQ)

Den personlige statistikken er og blitt fjernet fordi folk var alt for opphengt i hvor mange flyturer de hadde tatt. Vi håper dette gir et mindre fokus på alt dette snakket om flyplasser.

Neida, den personlige statistikken har blitt flyttet til Statistikk, noe som virker som et veldig logisk hjem for den. Den har og begynt å spore inntekter og utgifter på e-pay. (Forslag fra Ellef) Statistikksiden fungerer nå bedre på mobil og.