Folk som snakker i en mørk gate

Ting som er greit å vite om Respekt på Mafiaen Hevn

Respekt er noe du hovedsakelig får fra Q for å rekruttere andre spillere for han. Respekt har eksistert i mange år, men det fikk nylig en oppdatering som endrer på en del ting. Denne posten forklarer litt om hvordan det nå fungerer i forhold til før.

Hvordan skaffer jeg respekt?

Ved å inviterer andre til spillet så vil du bli belønnet med respekt basert på deres aktivitet. Det er ikke slik at du må invitere mange for å tjene respekt – en aktiv person kan ofte være nok til at du får hentet ut en god del respekt hver dag.

Som et eksempel så kan du tjene flere hundre respekt i uken på en person som spiller aktivt.

Hvordan inviterer jeg noen?

Dersom en spiller har vært inaktiv i over 30 dager så kan du invitere spilleren tilbake. Instruksjoner for hvordan du inviterer en spiller finner du på profilen til spilleren. Når invitasjonen er sendt så er det bare å få personen til å logge på og godta invitasjonen.

Har ikke personen spilt spillet før så kan du bruke din link som du finner på respekt-siden for å invitere personen. Så sant personen er ny til spillet så vil brukeren bli satt som invitert av deg når den verifiseres med SMS.

Hva er respektnivå?

Respektnivået ditt gjenspeiler hvor flink Q mener at du har vært og det øker etter hvert som du henter ut mer respekt. Høyere respektnivå gir tilgang til flere fordeler, slik som mulighet for flere ting på firma, eksklusive bannere, flere handler på Q’s marked og mulighet til å selge respekt til andre.

Noe mange ikke er klar over er at respektnivået og de du har invitert begge følger deg som person og ikke brukeren din. Dersom brukeren din skulle bli drept så vil du fortsette å tjene respekt av de du har invitert og respektnivået ditt vil være som før.

Noen tips/triks?

Dersom du vil invitere noen så anbefaler jeg ikke å spamme folk, det vil sjeldent fungere. Finn heller noen du oppriktig tror ville likt å ha noe å spillet. Det er mye å sette seg inn i og nesten alle trenger litt hjelp for å komme i gang.

Hjelper du personen i gang så vil det øke sannsynligheten for at personen blir aktiv over tid ganske mye. Så vis han eller henne rundt og hjelp litt til dersom det er noe personen lurer på.


Publisert

i

av

Stikkord: