Endringer som er ute nå!

Daglig belønning, endringer på firma, pengeranker, eiendeler og mye mer

Hei! Den siste tiden har det kommet en del endringer inn i spillet. Denne posten tar deg gjennom hva som er endret og hvorfor.

Firma

Pirser og inntekt på firma
Pirser og inntekt på firma

Inntekten på de forskjellige firmaene har blitt endret slik at de billigere alternativene gir høyere avkastning sammenlignet med de dyre.

En del av inntekten har blitt flyttet ned fra tele- og oljeselskapet for å gjøre det vesentlig enklere å komme i gang med firma. Nå er det ikke lenger nødvendig å ha mye på firma for å se resultater. Verken den totalt kostnaden eller inntekten for et fullt firma er endret.

Eiendeler

Havnen ble lagt til i spillet for en stund siden for å eksperimentere med et nytt system for eiendeler. Systemet som har vært i bruk på havnen frem til nå har vist seg å ha et problem.

Problemet vi ser nå er at eiendelene kommer til å bytte eier sjeldent(og sjeldnere blir det) som følge av at mengden maktpoeng i køen alltid kommer til å øke.

Før å løse problemet blir det nå trukket 10 % ekstra av maktpoengene eiendelen har i beskyttelse ved midnatt. Totalt blir det nå trukket 10 % + 20 maktpoeng.

Gambling

Blackjack

Høyeste mulige innsats er satt vesentlig opp på både blackjack, kast mynt og hesteløp. Alle eiendelene gir nå muligheten for å gamble med 10 milliarder, så nå kan du vinne (eller tape) mer enn noen gang.

Daglig belønning

Daglig belønning
Daglig belønning – ute nå!

Første gangen du stjeler noe fra et hus på en dag vil du motta hele 100 exp ekstra. Dersom du gjør dette 7 dager på rad vil du den 7 dagen motta så mye som 500 exp ekstra og 400 000 forsvar!

Belønningene er ganske store og gjør det mulig for brukere å se fremgang bare ved å ta en liten tur innom spillet daglig.

Donasjoner til familier

System for donasjoner
Nytt system for donasjoner

De fleste familier har stort fokus på donasjoner, men frem til nå har systemet for donasjoner vært lite brukervennlig og til tider helt ubrukelig. Det eneste som var mulig før var å se de siste innkommende donasjonene.

Med det nye systemet er det mulig å bla tilbake gjennom alle donasjoner, enten fra alle medlemmer eller fra en bestemt bruker.

Det er også mulig å sette et donasjonsmål. Donasjonsmålet vises for medlemmer slik at de vet hvor mye de har igjen å donere. Målet for uken kan settes av leder eller rådgiver på mandager.

Når uken er over er det og mulig å vise en oversikt som viser hvordan medlemmene lå an med donasjonene ved ukens slutt – om de var over målet, under eller nøyaktig på målet.

Alt i alt gjør dette nye systemet det mye enklere å holde kontroll.

Pengeranker og topplisten

Pengerankene er ikke endret, men hva som blir tatt med i beregningen av pengeranken er endret.

For en god stund siden ble tobakkfirma tatt med i pengeranken til spillere, og det var flere gode grunner til hvorfor det var en god ide. En av grunnene var at mange spillere skjulte store summer i tobakkfirma slik at andre ikke skulle vite at de hadde mye penger. Det er jo greit det, men endringen førte til et nytt problem for mange – forvirring.

Veldig mange lurer på hvorfor pengeranken ikke stemmer, noe som er forståelig. Hvorfor skal noe som ikke er penger bli tatt med når andre ting ikke blir det? Tobakkfirma er ikke den eneste måten å skjule penger på.

Pengeranker viser nå bare hvor mye penger en person har lett tilgjengelig(bank + handa). Detektiver har fått ny funksjonalitet som mer nøyaktig kan vise hvor mye verdier en bruker har, noe som inkluderer både firma og tobakkfirma.

Vi mener ikke at de som har gjort det bra økonomisk i spillet skal få en stor målskive på ryggen, derfor er topplisten over de rikeste i spillet fjernet.

Varsel på forum

Advarsel
Advarsel når en skal legge til et svar.

Brukere som har en stor andel unødvendige eller upassende svar på forum får nå en advarsel som minner de på dette når de skal poste nye nytt. Etter hvert som andelen går ned under en bestemt verdi vil varselet forsvinne igjen.

Protips

Det er ingen tvil om at det er mye å lære seg og vite om når det kommer til Mafiaens Hevn, selv ikke legendene i spillet har full kontroll på alt.

For å få sett tipsene må du besøke en side med mye ventetid, f.eks. biltyveri med ett minutt ventetid igjen. De fleste tipsene er beregnet på nye brukere, men planen er at andre tips vil bli lagt til for brukere som har kommet lenger i spillet.

Tilbakemeldinger og forslag

Er det noe du ikke liker med spillet? Er det noe du finner demotiverende? Har du en ide som gjør spillet enda bedre? Eller kanskje det er noe du virkelig liker? Gi oss en tilbakemelding! Du finner en link til siden der du kan gi tilbakemeldinger i menyen til høyre, inne på spillet.

Dersom du har et forslag kan det være en god ide å diskutere det med andre brukere. Til det har det nå kommet et eget underforum.

Annet

  • Ett nytt oppdrag er lagt til.
  • Trening på fight club med poeng er nå fikset slik at du får like mye per trening med poeng som uten.

Jeg håper det meste faller i smak. 🙂

Ikke glem å stjel en ting i dag for å få ekstra exp, eller opprett en bruker slik at du får muligheten.


Publisert

i

av