Endringer og justeringer på familier

Familier trenger noen justeringer da ting endrer seg i spillet etter hvert som flere og flere kommer lenger. Pengenivået er en av de tingene som har endret seg drastisk det siste halvåret, og derfor vil det bli dyrere å drive en familie, samtidig som fordelene er verdt mer.

Familier som er svekket er nå svekket

Kostnaden for å bombe en familie har alltid vært langt høyere enn kostnaden for å beskytte en familie, men det har til dels blitt endret nå. Effektiviteten på bombene er nå syv ganger så høy dersom familien som blir bombet er svekket. Det er faktisk mulig å få effektiviteten på bombene enda høyere opp, faktisk helt opp til åtte og ni ganger så høy som normalt ved å bruke spesialvåpnene som er laget for å gjøre bombing av familier enklere.

Flere fordeler til de som klarer å ta ned en annen familie

En annen endring er at dersom en familie bomber ned en annen familie vil familien som bomber overta alle eiendelene til familien som gikk ned – maktpoeng som er brukt for å beskytte eiendelene vil fortsatt beskytte eiendelen for de nye eierne. Familien vil fortsatt få level slik som før.

Andre endringer

Det har og vært noen andre justeringer med eiendelene og familiene:

  • Bombeprodusenten gir nå 4 000 bomber til hvert medlem hvert døgn.
  • Forsvarseksperten gir nå familien 200 000 ekstra i forsvar hvert døgn.
  • Prisen for beskyttelse av biler er nå 250 000 kr/per bil.
  • Forsikringsselskapet reduserer prisen for beskyttelse av biler til 5 % av den opprinnelige summen.

 

 


Publisert

i

av