Gjeng

Forbedringer på mobil og endringer knyttet til familier

Mange spillere spiller med mobil og endringene som nå er ute for alle gjør det litt enklere å ranke på mobil.  Meny-knappen endrer nå farge til gul dersom det er under fem sekunder til at en handling er klar, slik vi slipper å sjekke menyen for å se om noe snart er klart.

Når en handling er klar så vil meny-knappen bli grønn. Knappen vil bare fungere for handlinger du aktivt utfører, så dersom du ikke ranker så vil heller ikke knappen endre farge når noe er klart. Det betyr og det at dersom du bare er interessert i å utføre noen handlinger så vil knappen bare bli grønn når en av de handlingene er klar.

Det har og blitt enklere å velge hvilken handling en ønsker å utføre da området en trykker på har blitt mye større å mobil. Unødvendige valgmuligheter på kriminalitet har blitt fjernet for å hindre at de nye og større områdene fører til veldig mye scrolling.

Tellerne i menyen skal nå fungere vesentlig bedre på mobil og være langt mer nøyaktig enn før.

Endringer knyttet til familier

Når det kommer til familier så står ting ganske stille for tiden. Familier deler på førsteplassen for å få maktpoeng da ingen ønsker å være superaktiv hver dag. Med den nye endringen vil alle familier få ett maktpoeng for hver 10 000 exp som blir ranket i familien den dagen.

Siden det da blir vesentlig enklere å skaffe maktpoeng vil det være større sannsynlighet for maktkriger(kriger der maktpoeng blir brukt for å angripe andre familier) og familiebedriftene vil bli brukt mer aktivt.

Grensen for hvor mange maktpoeng det er mulig å ha på en gang er for tiden 3 stk, men denne grensen vil bli fjernet. For å forhindre at noen familier bare sparer opp maktpoeng i det uendelige er det mulig for å familie å ta over 25 % av maktpoengene til en annen familie ved å drepe et medlem i familien en ønsker å ta maktpoeng fra. Dette gjør det litt risikabelt å sitte med store mengder maktpoeng, men det tillater og nye familier å komme seg raskt opp å gå dersom de spiller aggressivt.

Andre endringer som er gjort for at dette skal fungere bedre er at grensen for minimumsaktivet er økt til 10 000 exp – under dette mister familier ett maktpoeng og 10 % av beskyttelsen sin. Det er og satt en grense på maks 10 maktpoeng som kan brukes som beskyttelse på en familiebedrift, slik at maktpoeng ikke bare blir gjemt bort der for å unngå at de blir stjålet.

Andre ting

Flere småfeil har blitt fikset og som mange sikkert har merket så har spillet fått en ny bakgrunn, noe som mest sannsynlig var på tide med tanke på hvor lenge den andre hadde blitt brukt.

Det blir spennende så se hvordan spillet blir spilt fremover nå som familier får mer maktpoeng til rådighet. Bruken av familiebedrifter vil i hvert fall ta seg opp mye sammenlignet med i dag.


Publisert

i

av

Stikkord: