Juletrepynt

Hva skjer i desember?

Den siste tiden har jeg fått mange spørsmål om hva som skjer i desember, så her er en oppsummering.

I desember blir det en julekalender der du kan utføre kriminalitet for å få muligheten til å åpne en gave i kalenderen. Det er en gave for hver dag frem til julaften. Hva gavene i julekalenderen inneholder er det ingen som vet, men de som har spilt tidligere har nok en viss anelse om hva noe av innholdet er. I år er det og lagt til nye ting som ikke har vært i julekalenderen tidligere.

I tillegg til julekalenderen blir det i år mulig å hjelpe nissen med å skaffe penger så alvene kan lage julegaver, for pengene de hadde spart opp klarte nissen å bruke opp på gambling.

For hver kriminalitet du utfører får du ett lodd i trekningen som utføres hver dag kl 21:30. To stykker mottar en liten julegave og en person mottar en større julegave. Disse kan åpnes den 24. desember.

Dette blir nok en interessant og morsom desember for de fleste, og en skal ikke se bort i fra at det blir noen konkurranser med julegaver som premie.

Oppdatering ute nå

Det er forrsten en oppdatering ute nå som gjør det mulig å slå av varsler for invitasjon til organisert krim og…invitasjoner til familie?!?

Familier kan nå sende personer som ikke er medlem av en familie en invitasjon til familien – perfekt for de som mener de får inn for lite søknader.

Håper dere alle får en super desember måned! 🙂


Publisert

i

,

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Hva skjer i desember?”

  1. 丅яᑌF avatar
    丅яᑌF

    Hva mener du med julebooster?

    1. 丅яᑌF avatar
      丅яᑌF

      Glem det glemte å sjekke inventoryet mittxD