Lamborghini

Hvilke biler ønsker du i spillet?

Hele systemet for biler og ting holder på å bli byttet ut på spillet for å gjøre videre utvikling enklere og for å kunne tilby et større spekter av biler og ting.

Mange biler vil bli erstattet. Totalt sett vil det etter endringen være 48 biler som det er mulig å stjele på biltyveri. Bilene er alt fra biler vi ofte treffer på i Norge til superbiler ingen av oss noen gang har sett i Norge, men nøyaktig hvilke biler som skal med er ikke helt bestemt enda.

Er det en bil du mener må være med? Kom med dine argumenter for hvorfor bilen skal være med i kommentarfeltet under.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

10 kommentarer til “Hvilke biler ønsker du i spillet?”

 1. Steven_Gerrard8 avatar
  Steven_Gerrard8

  Her er mine forslag til hvilke biler som bør komme og hvorfor.

  Hennessey Venom GT – Hvorfor? Bilen ble målt til verdens raskeste for 1 år siden. Dette er en bil du sjeldent ser på andre tekstbaserte mafiaspill. Jeg har ikke sett den på noen andre spill, mulig noen andre har gjort det.

  Alfa Romeo – Hvorfor? En ekstremt undervurdert bil. Om du skal bytte ut flesteparten av bilene, så hvorfor ikke erstatte dem med noen biler som sjeldent er sett på andre spill.

  Flere modeller av en type bil hadde også vært morsomt å fått innført. Audi A1, A3 og TT f.eks. Dette er fine biler som det kunne vært morsomt og ha sett her inne.
  Det hadde også vært noe om du kunne lagt til et bilde når vi fikk stjålet en bil. Dette er noe som gjør funksjonen litt mer interessant.

  – Nicky

  1. Alex avatar
   Alex

   Hennessey Venom GT kan nok god taes med. Alfa Romeo er ikke en bil, men en produsent. Hvilken Alfa Romeo var det du tenkte på?

   1. Steven_Gerrard8 avatar
    Steven_Gerrard8

    Om du vil at jeg skal velge ut en så må det bli 4C Spider, men selvfølgelig, jeg syntes de alle er fantastiske.

 2. Revoiution avatar
  Revoiution

  Istedet for vanlige biler som man ser overalt og alle superbilene som er her på mafiaens hevn. Hva med å bringe noen amcarbiler? Det er veldig er kanskje litt utenom det vanlige, men hadde vært litt kult å hadde vært veldig kult.
  Hvilke biler som kunne vært med i spillet vet jeg ikke helt siden jeg ikke vet hva de henter, men er jo veldig lett å kanskje søke opp bilene på Finn.no.
  EL-biler har også kanskje vært en god ide siden det er veldig mange som har det nå.

  Men vil også legge inn ett annet ord når du legger inn de nye bilene i spillet.
  Tenk litt ut hvordan de skal fordeles på byene. Byen Bergen er en ekstremt populær by på grunn av man trenger Bugatti Veyron ifra Bergen og alle Ferrari Italia 458 bilene som gjør at de eiendelene i den byen får en veldig god fortjeneste. Byen Bodø er nok den dårligste byen hvis man ser på hvor billige eiendelene er og at ikke så veldig mange reiser dit.
  Kanskje legg til noen biler man bare kan få i fra eksempel Bodø ifra valg 1 eller 2 og ikke bare valg 3. Dette tror jeg hadde gjort slik at de andre byene blir veldig mere populære og eiendelene får en veldig jevn verdi.

  – Revoiution/Jonathan

 3. Nikolas Sveen avatar
  Nikolas Sveen

  chevrolet camaro ss 1969 og dodge
  charger 1969, fordi vi ikke har gamle amerikanere på MH å vi trenger det.

 4. Andreas Jensen avatar
  Andreas Jensen

  Pagani Zonda

 5. André Schei avatar
  André Schei

  Nissan GT-R, Rolls-Royce Phantom og Bentley vil ha de tre
  bilene fordi den første jeg skrev syns jeg spillet mangler! og
  de 2 siste syns jeg fordi det mangles en luksus bil eller 2

 6. Joakim Holtmoen avatar
  Joakim Holtmoen

  En volvo 242 todørs

 7. Preben Andrè Stoltz Kristoffer avatar
  Preben Andrè Stoltz Kristoffer

  Bugatti Chiron burde få status som den mest eksklusive bilen i spillet. Den burde være svært sjelden og ha en passe stor værdi. Inkluder den gjerne i et oppdrag.

  Den oppgraderte 8.0-liters W16 motorer med fire gigantiske turboer utvikler enorme 1500 hk og et dreiemoment på 1600 Nm mellom 2000 og 6000 omdreininger.

  Overføringen skjer med en syvtrinns dobbeltclutch-girkasse. Den skal greie 0-100 km/t under 2,5 sekunder og toppfarten er oppgitt til 420 km/t. Kjører man konstant i maks hastighet tømmes den 100 liter store drivstofftanken på ni minutter.

  500 biler skal bygges og prisen: 2,4 millioner euro.

  Trenger jeg å si mer?

 8. janne87sweet avatar

  herlig skreve 🙂