Gresskar med blå røyk

Q tar opp kampen med Devils Crew og trenger din hjelp!

Du har kanskje fått med deg at Q nå har tatt opp kampen med Devils Crew som også har smuglet store mengder kokain inn i landet. Denne posten er en oppsummering av hva som skjer og har skjedd.

Q var ikke den eneste som smuglet inn ting til landet i gresskar

Devils Crew sin operasjon ble først oppdaget da flere så at noen brukte gresskar for å smugle noen merkelige nøkkelkort inn i landet. Disse nøkkelkortene fant Q sine eksperter raskt ut at mest sannsynlig hørte til bunkere. Noen dager senere var flere av oppholdsstedene til Devils Crew avslørt og du har nå muligheten til å stjele fra de.

Flere har rapportert at de kommer over nøkkelkort på oppholdsstedene deres, og videre undersøkelse har vist at Devils Crew har bunkere flere steder i landet.

Ta turen inn i Devils Crew sine bunkere

Tror du at du har nøklene og kortene du trenger så kan du ta turen inn i en av bunkerne til Devils Crew. De frakter stadig flere ting til bunkerne, men pass på at du ikke forsøker å ta deg inn når noen er der. I følge de som har vært inne så er det litt av en labyrint av rom!

Devils Crew sier vi kommer til å angre på tyveri av gresskarene deres

Devils Crew har innsett at vi har tatt mange av gresskarene deres og har nå sluttet å bruke gresskar for å smugle ting. Devils Crew sier at vi kommer til å angre på at vi tok deres ting, men de har ikke sagt noe mer spesifikt enda.

Q tar fortsatt imot gresskar og tillater nå 2 familier til for å være sikker på at Devils Crew blir tatt hånd om.


Publisert

i

av

Stikkord: