Person som står i gaten om natten

Snart kan du spille til deg eiendeler

Etter mange spørsmål om hva som kommer denne sommeren er det på tide å lette litt på sløret. Denne posten er en liten smakebit på noen av endringene som kommer i spillet.

Har du spilt en stund så husker du sikkert at det var mulig å spille til seg eiendeler fra andre. Hadde ikke eieren nok penger til å betale gevinsten fikk du hele eiendelen.

Det vil ikke fungere helt slik som før ved at penger legges til og trekkes fra banken. Planen er at du må sette inn penger på eiendelen som en innsats. Det er heller ikke bare du som eier som kan motta fortjeneste fra eiendelen. Så hvem andre er det som tjener på det? Vent og se! 🙂

Et problem tidligere var at mange var for pysete og satte ikke opp grensen for hvor mye en kan satse, men denne gangen vil kravet til laveste grense være høyere.

Familier blir pusset opp

En av tingene flest spillere er misfornøyd med i spillet er måten familier fungerer på. Derfor vil familier motta en rekke justeringer og endringer denne sommeren.

Målet er å skape konkurranse mellom familier og gjøre familiene mer lønnsomme. Familiebedrifter vil og bli mer balansert med tanke på antall medlemmer i familien.

Noen kontroversielle og lite bruke ting som f.eks. beskyttelse fra Q vil bli fjernet fra spillet igjen, slik at vi unngår funksjonalitet som mer eller mindre aldri vil påvirke spillere flest.

Det er ikke lenge til sommeren starter og jeg håper du også ser frem til endringene som kommer denne sommeren! 🙂


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Snart kan du spille til deg eiendeler”

  1. […] Snart kan du spille til deg eiendeler […]