Person som beiser

Sommerendringer, del 2: Flere oppdrag, forbedret dagens oppdrag og mer

I sommerendringer del 1 var det en del større endringer. Denne oppdateringen fokuserer i større grad på å legge til mer innhold, fikse feil og forbedringer.

Dagens oppdrag

Dagens oppdrag har alltid vært veldig nyttig, så sant en får belønningen en ønsker. Men mange ga opp dagens oppdrag når de ikke mottar belønningen de ville ha, enten det var erfaringspoeng, beskyttelse eller penger.

Dagens oppdrag gir nå alle tre som belønning, samtidig som at kravene for å fullføre oppdraget nå er redusert til en tredjedel. Belønningen er også variabel, slik at det er mulig å ha flaks og motta vesentlig høyere belønninger en normalt.

Så nå er det bare å huske på å ta dagens oppdrag og stjele fra hus så ofte som mulig. 🙂

Flere oppdrag

Det er overraskende mange som er ferdig med alle oppdragene, så flere oppdrag har nå blitt lagt til.  Det har og vært noen små endringer på noen av de eksisterende oppdragene 🙂

Kommende hendelser

  • 27. august starter en vervekonkurranse der en får poeng i konkurransen basert på hvor mange en verver og hvor mye de ranker.  En får og poeng i konkurransen for å invitere tilbake spillere som ikke har spilt på 30 døgn.(se profilen deres for info) Konkurransen avsluttes 1. november.
  • 30. august vil et tilbud være tilgjengelig.
  • 3. til 4. september vil inntekten på firma dobles.
  • 7. september starter superhelgen.