Wanted er nå fjernet fra spillet

Det er et nytt år og en opprydding i funksjonalitet som ikke er i bruk skader aldri. Denne gangen var det wanted som sto for tur da funksjonaliteten var ekstremt lite brukt, noe som er ganske forståelig.

I spillets tidligere dager var risikoen ved drap en helt annen enn det den er i dag. Før var det ikke noe forsvar som beskyttet brukere, det var bare en beskyttelse som på lik linje med livvakt fungerte så sant brukeren hadde den. Dersom en forsøkte å drepe eller drepte en bruker forsvant denne beskyttelsen helt og det eneste som sto mellom liv og død var kuler.

Nå er ting ganske annerledes og det å betale noen andre for å dreper en bruker er ikke noe som naturlig skjer i spillet, for hvorfor skulle noen ønske å betale for at noen andre skal få exp når folk i de fleste tilfeller kan gjøre det selv eller la en venn gjøre det?

Så gjennom tiden har wanted vært der og støvet ned som den minst nyttige funksjonen i spillet, men nå er det borte. Ubrukt og unyttig funksjonalitet er aldri en god ting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.