Skyer på himmelen

Flere justeringer i spillet

Hei! Sommeren er snart over og mye er endret i spillet. Denne posten gir deg innsikt i hva som er endret  den siste uken og hvorfor.

Endringer relatert til drap

Drap fungerer ganske greit slik det er, men det har til tider vært problemer med å reagere på drag da det har tatt lang tid å finne informasjon om en bruker. Derfor har søketiden med detektiv blitt litt redusert samtidig som tiden med halvert forsvar etter forsøk på drap er satt opp til seks timer.

Endringer relatert til familie

Familien har fått en ny stilling: Rekrutterer. Personen med stillingen har tilgang til å gå gjennom søknadene og kan ta folk inn i familien. Antall medlemmer det er mulig å ha i en familie er justert opp til 50 stk, fra tidligere 30 stk. Grunnen til økningen er for å la folk i større grad være med i den gruppen de vil og ikke være så raskt begrenset av maks antall medlemmer.

Familiebedriftene som gir ut belønning til hvert medlem har blitt satt til 75 % av tidligere verdi siden det nå er mulig med langt flere medlemmer.

Endringer relatert til fight club

Som ny spiller har det vært ganske kjedelig å starte med fight club siden ratingen er satt til 400 og en ikke har noe som helst trening. For å hindre at en bare går ned og ned i starten starter nå alle med 40 i trening på alt.

Eiere av treningssenter kan og være glade da det nå er mulig å fylle på 1 000 treningsutstyr for 50 poeng, slik at de slipper å fylle på selv hele tiden.

Andre endringer

BB-koden for å sette inn den besøkende sitt navn er fjernet og 10 nye oppdrag er ute. Systemet for søknader i familier er og blitt forbedret.


Publisert

i

av

Stikkord: