Betingelser

For å spille må du godta disse betingelsene. Brudd på betingelsene kan føre til bl.a. permanent utestengsele fra spillet.

Brukerkontoer

Det er bare tillatt med en levende bruker per person. Deling, salg og bytte av eier på brukerkontoer er ikke tillatt. Tilgang til din bruker skal ikke deles med andre.

Vi forbeholder oss retten til å slette eller utestenge brukere uten noen som helst form for advarsel dersom vi anser det som nødvendig.

Bruk av spillet

Bruk skal foregå uten diskriminerende, støtende, rasistiske og lignende holdninger eller personangrep. Det er spillere i alle aldersgrupper på spillet, så bruk kommunikasjonskanalene deretter. Spamming i form av undøvendige innlegg, poster eller meldinger skal ikke forekomme.

Personlig informasjon om andre skal ikke deles med mindre en har tillatelse fra personen det gjelder. Informasjon for kontakt gjennom andre tjenester skal ikke deles på forumet.

Du skal ikke utgi deg for å være administrator, moderator el. på spillet med mindre du er det.

Det skal aldri forekomme trusler som lett kan forveksles med virkeligheten.

SMS-tjenester

Du må være over 15 år eller ha tillatelse fra foreldre/foresatte dersom du skal bruke SMS-tjenestene. Det er ikke mulig å få refundert det som har blitt brukt på SMS-tjenester.

Reklamering

Det er ikke tillatt å reklamere for produkter eller tjenester med mindre dette er avtalt og godkjent av administrator.

Spilling

All spilling skal foregå manuelt gjennom en nettleser.

Feil i spillet

Dersom det oppdages en feil som har betydning for hvordan spillet fungerer eller utvikler seg skal dette sies i fra om til administrator umiddelbart.

Handel med ting utenfor spillet

Handel der spillverdier blir byttet mot ting utenfor spiller er ikke tillatt, det eneste unntaket er bilder til bruk på spillet.

Oppdaterte betingelser

Betingelsene kan endre seg og endringene i betingelsene trer i kraft en uke etter at det er endret her.

Sist endret 13. november 2016.