Betingelser for bruk

For å kunne levere et godt og rettferdig spill har vi noen betingelser som må følges.

Regler knyttet til brukerkontoer

For å holde spillet rettferdig er det satt strenge krav til at du bare har en levende brukerkonto om gangen. Deling, salg og bytte av brukerkontoer er ikke tillatt. Innloggingsinformasjon eller tilgang til din brukerkonto skal ikke deles med andre.

Det kan forekomme situasjoner der vi sletter brukerkontoer fra spillet dersom vi mener de inaktive brukerne tar opp for mye ressurser eller at en ny start på spillet er nødvendig.

Bruk av spillet

Bruk skal foregå uten diskriminerende, støtende, rasistiske og lignende holdninger eller personangrep. Det er spillere i alle aldersgrupper på spillet, så bruk kommunikasjonskanalene deretter. Spamming i form av unødvendige eller upassende meldinger, poster eller innlegg skal ikke forekomme.

Personlig informasjon om andre skal ikke deles med mindre en har tillatelse fra personen det gjelder. Informasjon for kontakt gjennom andre tjenester skal ikke publiseres eller deles i spillet med mindre en har full kontroll på hvilke brukere som som kommer til å motta denne informasjonen. Som et eksempel så kan du ikke henvise brukere til å kontakte deg på skype eller discord i en post du lager på forumet.

Du kan ikke utgi deg for å være en annen bestemt person eller en person som er knyttet til driften av spillet.

Det skal aldri forekomme trusler som kan forveksles med virkeligheten.

Kjøp av poeng fra Mafiaens Hevn

Det er mulig å kjøpe poeng i spillet for ekte penger. Disse poengene kan brukes for å få diverse fordeler i spillet. Du finner eksempler på bruk på bestillingssiden. Ved kjøp av poeng godtar du salgsbetingelsene.

Reklame i spillet

Du kan ikke reklamere for eller promotere tjenester eller produkter med mindre dette er avtalt med Mafiaens Hevn.

Hvordan spillet spilles

All spilling skal foregå manuelt gjennom en nettleser eller de offisielle applikasjonene. Det er ikke tillat å på noen måte automatisere spillingen eller modifisere spillet.

Ved oppdagelse av feil i spillet

Dersom du oppdager en feil i spillet som har betydning for hvordan spillet fungerer eller utvikler seg skal du umiddelbart si i fra om feilen til administrator, enten som en direktemelding i spillet eller på e-postadressen support@mafiaenshevn.com. Du skal ikke dele opplysninger om feilen med andre før vi har fått rettet feilen eller det har gått 90 dager.

Handel med ting utenfor spillet

Handel der spillverdier blir byttet mot ting utenfor spillet er ikke tillatt. De eneste unntakene er handel med Mafiaens Hevn og kjøp/salg av bilder til bruk på spillet.

Det er ikke tillat å overføre verdier til eller fra brukerkontoer tilhørende personer som jukser. Det samme gjelder dersom du vet eller burde ha visst at personen tidligere har blitt utestengt fra spillet.

Bruk av invitasjonslinker

Invitasjonslinker som du kan få fra andre spillere kan bare brukes dersom du ikke har en bruker på spillet fra før av. Dette gjelder også dersom brukeren din er død.

Konsekvenser ved brudd på betingelsene

Dersom du bryter betingelsene eller etter vår mening ødelegger spillopplevelsen for andre brukere kan vi begrense tilgjengelig funksjonalitet, redusere verdier eller utestenge brukeren din eller deg fra spillet.

Personvern

Før du tar i bruk spillet og oppretter en bruker må du ha lest gjennom og forstått hvordan vi behandler personopplysninger.

Oppdaterte betingelser

Betingelsene kan endre seg og endringene i betingelsene trer i kraft en uke etter at det er endret her.


Sist endret 11. desember 2023.