Er du lettlurt? Dette vil de ikke at du skal vite

Som administrator på spillet så kommer jeg over en del spillere som har blitt grundig lurt av andre spillere. Bløffer er en del av spillet og folk må få lov til å bløffe, så jeg vil ikke avsløre om noen snakker sant eller ikke. Men jeg kan komme med noe generell informasjon.

Bare ved å se på svarene på spørreundersøkelsen som ble lagt ut for et par dager siden blir det veldig klart at mange lett lar seg lure på spillet.

Fortsett å lese Er du lettlurt? Dette vil de ikke at du skal vite

Slutt på diskriminering i spill!

Hei! Som de fleste mest sannsynlig har lagt merke til så er vesentlig flere gutter enn jenter som spiller Mafiaens Hevn. Dette problemet med kjønnsforskjeller ser vi i de fleste spill.

Prosentandelen gutter som spiller spill er vesentlig høyere enn prosentandelen jenter som spiller spill. Ikke nok med det, men gutter som spiller bruker mer tid på å spille sammenlignet med jenter.

Fortsett å lese Slutt på diskriminering i spill!

Gratis spill: 10 gode grunner til å spille Mafiaens Hevn!

Er du på utkikk etter et gratis spill du ikke går lei av med det første? Hva med en sjanger du mest sannsynlig ikke har prøvd tidligere? Høres det bra ut? Da tror jeg du kommer til å like Mafiaens Hevn!

Mafiaens Hevn er et spill utenom det normale. Her er en liste med 10 gode grunner til hvorfor du burde prøve Mafiaens Hevn.

Fortsett å lese Gratis spill: 10 gode grunner til å spille Mafiaens Hevn!

Sommerendringer, del 1: Udødelighet, flyturer og konkurranse om eiendeler

Etter en sommer som så langt har vært unormalt varm for det fleste er det på tide med noen oppdateringer. Dette er bare den første bølgen med oppdateringer og flere vil komme.

Mange har kommet med gode forslag som har ført til flere av disse endringene, og som alltid så kan du sjekke ut forslag-forumet her dersom du selv har noen forslag.

Vel, la oss komme i gang med hva som er nytt eller endret! 🙂

Fortsett å lese Sommerendringer, del 1: Udødelighet, flyturer og konkurranse om eiendeler