Fight club

Fra Mafiaens Hevn
Hopp til: navigasjon, søk

Ved hjelp av fight club kan brukere slåss mot hverandre for å skaffe exp, men for å vinne kamper må brukeren først trenes opp. Ved trening er det mulig å forbedre en av tre ferdigheter, hver av disse ferdighetene har forskjellige effekter på en kamp. Hurtighet avgjør hvem det er som starter, utholdenhet kan hindre at brukeren blir raskt sliten og styrke øker hvor mange prosent liv brukeren tar på hvert enkelt angrep.

Erfaringspoeng og rating

Antall erfaringspoeng brukeren får av å vinne en kamp, avgjøres av hvilken liga brukeren er i. Ved å se på tegnet i bildet som er til venstre for ratingen kan en bruker raskt finne ut hvilken liga brukeren er i. For å komme seg til neste liga må brukeren nå den påkrevde ratingen.

Navn Identifisering Påkrevd rating Erfaringspoeng ved seier
Ingen Tegnet ? Ingen 1 erfaringspoeng
Bronse Bokstaven B 50 2 erfaringspoeng
Sølv Bokstaven S 180 3 erfaringspoeng
Gull Bokstaven G 320 4 erfaringspoeng
Platina Bokstaven P 430 5 erfaringspoeng

Endringer i rating

Ratingen er basert på Elo-systemet som brukes for rangering i sjakk. Hvor mye rating en bruker vinner eller taper i en kamp avgjøres av forskjellen i rating mellom de to deltakerne.

Nedgang på opptrente egenskaper

Ved midnatt reduseres styrke, hurtighet og utholdenhet med 8 %. Dette er for å sørge for at det er de som nylig har vært aktiv som ligger best an til en hver tid.