Grunnleggende

Fra Mafiaens Hevn
Hopp til: navigasjon, søk

Velkommen til Mafiaens Hevn! Spillet kan til tider være noe komplisert å forstå seg på for nye spillere, noe som er forståelig siden spillet kan være noe helt annet enn det en er vant til. Her vil du finne grunnleggende informasjon om spillet, slik at du har en viss anelse om hvordan ting fungerer som en helhet. Du kan følge linkene for å fordype deg i hvordan noe fungerer dersom du ønsker det.

Hva spillet går ut på

Logger du inn på brukeren din og tenker "Jaha, hva nå? Dette er jo bare en nettside?" så er du ikke den første, og denne delen forklarer hva det hele handler om.

Spillet er tekstbasert, noe som vil si at det baserer seg på tekst i stedet for grafiske elementer slik de fleste av dagens spill gjør. Det at spillet er tekstbasert har faktisk noen fordeler, slik som redusert krav til maskinvare for å spille spillet og muligheten til å la mange flere brukere spille sammen. Spillet kan også spilles på mobil.

En annen ting som er ganske unikt er at du kan ødelegge alt en annen spiller har jobbet for ved å drepe brukeren til spilleren. Når en bruker dør forblir brukeren død for alltid og spilleren må opprette en ny bruker for å spille igjen.

Handlinger

For å komme deg fremover i spillet må du utføre kriminelle handlinger, slik som kriminalitet og biltyveri. Mange av handlingene i spillet gir belønning i form av erfaringspoeng og verdier. Du trenger erfaringspoeng for å få brukeren din opp i rank slik at du får tilgang til mer funksjonalitet i spillet.

Andre handlinger du kan utføre er stjel fra hus, Fight Club, ran spiller, organisert kriminalitet og dagens raid. I tillegg finnes det flere typer oppdrag og hurtigoppdrag.

Verdier

Det finnes mange forskjellige verdier i spillet, i tillegg til penger, blant annet kokain, poeng og respekt. Når du stjeler fra hus og stjeler biler blir det du stjeler plassert i garasjen og Mine ting. Disse kan du selge til spillet eller til andre spillere via E-pay.

For å få ekstra inntektskilder utenom handlinger kan du investere i firma og tobakkfirma. Du kan også skaffe eiendeler som andre spillere kan bruke penger på.