Familiebedrifter

Oppgraderinger tar over for familiebedrifter

En større oppgradering gikk nettopp ut og her kan du lese om de største nyhetene.

Familiebedrifter er endret

Vi har i lengre tid hatt familiebedrifter som ga medlemmer eller selve familien fordeler i spillet. Frem til nå har det vært en av hver bedrift. Dette endte opp med at bare noen få familier noen gang brukte familiebedriftene da de ofte var opptatt eller ikke verdt bryet.

Endringen som nå er ute er starten på en ny løsning som gir familier muligheten til å oppgradere familien slik at familien/medlemmer kan få fordeler i spillet. Det er nå mulig å oppgradere to ting i familien, forbedret forsvar til alle i familien og økt inntekt på tobakkfirma og firma.

Effektivitet på forsvar fungerer slik som forbedret forsvar gjorde med den gamble løsningen. Personer som angriper må bruke mer angrep for å ta ned forsvaret til medlemmer. Forskjellen er 5/10/15 % avhengig av hva familien har.

Økt inntekt på firma har en tilsvarende effekt som det tobakkplantasjen hadde. I stedet for å bare redusere antall kriminalitet som er nødvendig å utføre for en bestemt utbetaling blir utbetalingen i seg selv høyere. I tillegg til dette påvirker dette og den normale inntekten på firma. Bonusen er på 5/10/15% avhengig av hva familien har.

Selve oppgraderingen ligner på den som i lengre tid nå har eksistert under respekt, men de forskjellige nivåene må låses opp før de kan bli tatt i bruk.

Familier hadde frem til i dag liten verdi da det bare var å opprette en ny familie dersom familien gikk ned. Nå som ting i familien kan oppgraderes vil det være flere negative sider med at familien går ned, og flere positive sider dersom familien holdes oppe.

Den nye løsningen gir noen av fordelene de gamle ga, men flere av tingene finnes det ingen erstatning for. Nå som alle familier kan ha samme oppgradering vil flere av de gamle være unødvendige. Tyveri av biler fra familier er fjernet fra spillet da det hovedsakelig bare var til plage for de fleste i familier i form av mas ang. salg av biler el.

Kostnadene og effekten av de nye familiebedriftene kan bli justert i tiden fremover.

Kuler nødvendig for å drepe

Det har vært mye snakk det siste året om at kuler har vært mangelvare. Over 69 % mener at kuler er for vanskelig å få tak i og en enda større andel synes det er for enkelt å drepe brukerkontoer med lav rank.

Som følge av en rekke endringer over lengre tid har det blitt enklere å nå høye ranker. Det er de mest aktive og de som har en høy rank fra før av som har det enklest når det kommer til å skaffe enda mer exp.

For å motvirke effekten som også mest sannsynlig er årsaken til at de fleste mener at kuler er for vanskelig å få tak i har formelen for antall kuler nødvendig blitt justert slik at det i fremtiden vil være en smule enklere å drepe brukere med høye ranker – samtidig som det blir vanskeligere å drepe de med lavere ranker.

Det har kommet ganske klart frem at mange tror at det nå vil bli mye enklere å drepe brukere med høy rank sammenlignet med før, men det er ikke tilfellet.

Andre endringer

En rekke mindre feil har blitt fikset takket være en rekke spillere som har sagt i fra. Som alltid er det bare å si i fra dersom du kommer over en feil, og dersom det er noe nokså alvorlig vil det være mulig å få belønninger.

Temperaturen ute blir stadig lavere, og det er ikke være lenge til vi bytter til den tradisjonelle vinterbakgrunnen på spillet. Det er også bare en måned til julekalenderen er på plass! I mellomtiden er det i hvert fall mulig å få tak i noen nye profilbannere! 🙂